O Nama

Verujemo u bolju budućnost naših beba. Pridružite nam se u ovoj misiji, pa će nam zahvaliti kad odrastu!

Naša obećanja za vas:

Welona pelene su sigurne od bilo koje supstance koja može štetiti bebama, ne sadrže hlora, lateksa, parfeme, losione, metale i kiseline.

Materijali sa vazduhom - vazduh koji se omogućava od materijala za pelene Wellona, pomaže u uklanjanju vlage, tako što se deca održavaju suvim i smanjuje rizik od crvenila kože.

Garancija povrata novca: sigurni smo da će vam se svideti naše pelene, ali ako niste zadovoljni, vratićemo vam 100% iznos cene.

Wellona pelene su vrlo mekane i nude maksimalnu zaštitu za bebinu kožu zahvaljujući Aloe Veri, visoku apsorpciju i lako prilagođavanje bilo kojem obliku tela.

I .. Ako vam je život postao lakši imajući manju zabrinutost i manjim curenjem urina kojom ste se bavili, mi smo održali svoja obećanja..

Naša misija

Verujemo u bolju budućnost naših beba. Pridružite nam se u ovoj misiji, pa će nam zahvaliti kad odrastu!

cloud

Verujemo u utešno osiguranje naših pelena (i vlažnih maramica).

Mislimo da pelene nisu samo još jedan neophodan proizvod. Zapravo mislimo da je pravi izbor pelena za našu decu od posebne važnosti. Od prozračnosti i prirodnosti do mekoće i trajnosti naših proizvoda, brojne prednosti naših visokokvalitetnih proizvoda pružaju vam potpuno uverenje da radite najbolje za udobnost beba.

cloud

Naš zalog kao roditelji

Dakle, sve što radimo je da našim bebama pružimo udobnost dok vam olakšavamo život, pa je ovo jednako poslu koji smo uradili za nas.

cloud

Verujemo u jednostavnost

Znamo da nismo savršeni (hajde ko je?), Ali svakodnevno istražujemo (možete nam se i vi pridružiti) kako bismo stvorili bolje proizvode i usluge za naše bebe. Biće nam veoma drago da čujemo bilo šta od vas, od najgorih do najboljih komentara, kako bismo mogli da rastemo zajedno i napravimo najbolje za svoje drage.

Uzvraćanje i vaš uticaj

Svako dete zaslužuje najbolje.

Uz svaku kupljenu mesečnu kutiju donirate 20 pelena. Potreba za pelenama doprinosi osnovnoj brizi o odojčadi, roditeljskoj depresiji i nesigurnosti u roditeljstvu i na poslu kada nisu u mogućnosti da obezbede pelene za svoju decu. Vaša mesečna kupovina obezbeđuje oko 4 dana pelena koje pomažu drugoj porodici da se brine o svom detetu, jer svako dete zaslužuje najbolje.