Naša misija

Verujemo u bolju budućnost naših beba. Pridružite nam se u ovoj misiji, pa će nam zahvaliti kad odrastu!

Verujemo u utešno osiguranje naših pelena (i vlažnih maramica).


Mislimo da pelene nisu samo još jedan neophodan proizvod. Zapravo mislimo da je pravi izbor pelena za našu decu od posebne važnosti.


Od prozračnosti i prirodnosti do mekoće i trajnosti naših proizvoda, brojne prednosti naših visokokvalitetnih proizvoda pružaju vam potpuno uverenje da radite najbolje za udobnost beba.


Naš zalog kao roditelji

Roditeljstvo je blagoslov, ali takođe može biti vrlo porazno i gotovo nemoguće to učiniti sami. Zbog toga stvaramo proizvode koji su svestrani i korisni koliko i lepi. Naše pelene (i vlažne maramice) izrađene su bez štetnih supstanci koje mogu biti štetne za naše voljene i ... ne zaboravite na naš način pretplate koji će vam uštedeti vreme koje provodite u kupovini u redovnim prodavnicama kako biste imali što više vremena sa porodicom i decom.


Dakle, sve što radimo je da našim bebama pružimo udobnost dok vam olakšavamo život, pa je ovo jednako poslu koji smo uradili za nas.


Verujemo u jednostavnost

Znamo da nismo savršeni (hajde ko je?), Ali svakodnevno istražujemo (možete nam se i vi pridružiti) kako bismo stvorili bolje proizvode i usluge za naše bebe. Biće nam veoma drago da čujemo bilo šta od vas, od najgorih do najboljih komentara, kako bismo mogli da rastemo zajedno i napravimo najbolje za svoje drage.


Uzvraćanja - Svako dete zaslužuje najbolje

Svaki roditelj zna da su za postizanje maksimalne brige o detetu potrebni ekonomski uslovi i to ne može to da postigne svaka porodica, nažalost.


Zbog toga doniramo 20 pelena za svaku kupljenu pretplatničku kutiju, jer je najbolji osećaj kada doniramo nešto, kako bismo svet učinili boljim nego što jeste.


Vaš uticaj

Sa svakom kupljenom mesečnom kutijom doniramo 20 pelena. Potreba za pelenama doprinosi osnovnoj nezi novorođenčadi, depresiji roditelja i nesigurnosti u roditeljstvu i na poslu kada nisu u mogućnosti da obezbede pelene za svoju decu. Vaša mesečna kupovina obezbeđuje oko 4 dana pelena kako biste pomogli drugoj porodici da se brine o svom detetu.

Wellona